Mirant al cel amb la Cristina Masferrer

Els que ja em coneixeu sabeu que m’apassiona el cel nocturn i sempre estic llegint i formant-me en aquest camp. Aquesta afició em ve des de ben petita! A l’escola primària on anava, el Pompeu Fabra d’Anglès, un cop a l’any ens reuníem tota l’escola a la nit a la pista de bàsquet, i allà, amb telescopis, observàvem el cel. La primera constel·lació que vaig aprendre va ser Cassiopea, i va ser la porta a conèixer la resta.

El 2023, des de TV La Selva, em van oferir una petita secció al seu setmanari per poder compartir tota aquesta informació.

En aquesta secció del blog, he recollit tots els 13 capítols que vam grabar. Voldria aclarir que jo no soc astrònoma, només una persona molt curiosa, i que amb aquesta secció el que volem aconseguir és apropar-vos el cel sense paraules tècniques ni explicacions difícils de comprendre.

Reprodueix vídeo

Les Aurores Boreals

Reprodueix vídeo

El Sol

Reprodueix vídeo

Les Plèiades

Reprodueix vídeo

Eclipsi Solar

Reprodueix vídeo

Vega

Reprodueix vídeo

Solstici d'estiu

Reprodueix vídeo

Les llàgrimes de Sant Llorenç

Reprodueix vídeo

Vols venir a veure les Aurores Boreals a Suècia?

Subscriu-te a la newsletter i t’enviarem tota la informació al mail