Aurores Boreals a la tardor

Molta gent creu que les aurores boreals només es poden veure al pic de l’hivern, quan fa tant i tant de fred.

Bé, per veure aurores boreals, el primer que necessitem és foscor i cel sense núvols. El fred no influeix en les nostres possibilitats de veure o no aurores.

A la zona de Kiruna, tornem a tenir nits fosques a finals d’agost, però no us recomanaria venir fins a mitjans de setembre, quan la nit ja és força llarga per poder veure les aurores boreals. De setembre a març tenim les mateixes possibilitats de veure aurores boreals. La tardor, però, ofereix avantatges que no podem gaudir els altres mesos.

Avantatges de venir a veure aurores boreals a la tardor:

1. Condicions climàtiques favorables: A la tardor, les temperatures a Suècia són menys extremes que a l’hivern, fent les activitats a l’aire lliure més confortables. Els dies encara són prou llargs, però les nits ja són totalment fosques per permetre una bona visibilitat de les aurores boreals.

2. Colors espectaculars de la tardor: La combinació de les aurores boreals amb els colors de la tardor crea un espectacle visual increïble. Els boscos de Suècia es transformen amb tonalitats de groc, taronja i vermell, oferint un escenari espectacular per a l’observació de les aurores. A més, els llacs i rius no estan gelats, permetent veure les aurores reflectides a les seves aigües, afegint una dimensió extra de bellesa a l’experiència.

3. Menys aglomeracions turístiques i sostenibilitat: Comparat amb la temporada alta d’hivern, la tardor veu menys turistes, proporcionant una experiència més tranquil·la i íntima. Viatjar en temporada baixa és més sostenible, ja que ajuda a distribuir l’impacte turístic de manera més uniforme durant l’any, reduint la pressió sobre els recursos locals. Això també pot traduir-se en preus més baixos i major disponibilitat d’allotjament i activitats guiades.

Acompanya’m en un viatge inoblidable per descobrir les aurores boreals i conèixer l’Àrtic. Serà una experiència única, plena de moments màgics i paisatges que us deixaran sense alè.

Vols venir a veure les Aurores Boreals a Suècia?

Subscriu-te a la newsletter i t’enviarem tota la informació al mail