Com anar de l’aeroport d’Estocolm Arlanda al centre

L’aeroport d’Arlanda té 5 terminals. Abans de decidir quin tranport utilitzareu, confirmeu la terminal d’arribada o sortida.

Per arribar al centre de Stockholm des de l’Aeroport d’Arlanda, tens diverses opcions de transport. Aquí tens dues de les opcions més comunes:

  1. Tren Arlanda Express: El tren Arlanda Express és una opció ràpida i còmoda per arribar al centre de Stockholm des de l’aeroport d’Arlanda. El trajecte dura aproximadament uns 20 minuts i et deixarà a l’estació central de Stockholm (Stockholms Centralstation). Els trens són freqüents i ofereixen connexió Wi-Fi gratuïta.

    L’Arlanda Express fa parada a dues estacions a l’Aeroport d’Estocolm Arlanda: Arlanda South (Terminal 2, 3 i 4) i Arlanda North (Terminal 5).

    Pots comprar els tiquets online o als quioscs de l’aeroport. https://www.arlandaexpress.com

  2. Bus de l’aeroport (Flygbussarna): Flygbussarna és un servei d’autobús que connecta l’Aeroport d’Arlanda amb diferents destinacions a Estocolm centre i altres parts de la ciutat. Els autobusos tenen uns espais per guardar equipatge i són còmodes. Els autobusos de Flygbussarna ofereixen diverses rutes i destinacions, per la qual cosa és important assegurar-te que agafes l’autobús correcte per arribar a la zona de la ciutat on vols anar. El temps de viatge depèn del trànsit, però generalment es pot esperar que duri uns 40-50 minuts fins al centre de Stockholm.

    Tots els autobusos fan parada a/surten de la Terminal 2 i la Terminal 4. No hi ha parades d’autobús a la Terminal 5 a causa de l’ampliació d’aquesta terminal. Es triga aproximadament de 5 a 7 minuts a peu des de la parada d’autobús de la Terminal 4 fins a la Terminal 5. El recorregut és a l’interior a través de SkyCity.

    És MOLT més econòmic que l’Arlanda Express. Pots comprar el tiquet online o directament al bus. https://www.flygbussarna.se/en/


A més d’això, hi ha l’opció de taxis, però solen ser força cars. Si veniu en grup, podeu mirar quina es l’opció més económica, un taxi per tot el grup o agafar el bus o el tren.

A quina terminal arribem?

Si veniu amb Vueling, arribareu a la Terminal 2. Podeu agafar el bus allà mateix i, per anar al centre, heu de baixar a la última parada “Stockholm C (Cityterminalen)”.

Si veniu amb SAS, arribareu a la Terminal 5. Podeu agafar el bus a la Terminal 4, ja que la T5 te zones en construcció.

A quina terminal hem d'anar per volar cap a Kiruna?

Si voleu amb SAS cap a Kiruna, normalment es vola des de la Terminal 5. Si esteu al centre d’Estocolm, haureu de fer el trajecte amb bus al revés. Des de City Terminalen fins a Arlanda Airport.

Si sou a la Terminal 2 i heu d’anar a la Terminal 5, seguiu les intruccions que trobareu a l’aeroport. La Terminal 5 està en construcció i a vegades hi ha busos llençadora entre la T2 i la T5. 

Vols venir a veure les Aurores Boreals a Suècia?

Subscriu-te a la newsletter i t’enviarem tota la informació al mail